Știri ITTECHTelefoane

Primele leak-uri cu Samsung Galaxy Note 9 nu sunt prea remarcabile

Pe măsură ce ne apropiem de anunțul inevitabil al noului model de Galaxy Note, de la Samsung, încep să se ivească și leak-uri.

Nu pot să știu cu siguranță cât de adevărate sunt informațiile, așa că nu le luați ca fiind 100% corecte, dar considerând cât de sigure sunt informațiile din industrie… nu e de parcă un leak 100% adevărat ar fi o raritate.

De această dată este vorba de un protector de ecran care a fost descris ca aparținând unui Samsung Galaxy Note 9.

Componenta relevă că noul telefon nu va avea prea multe surprize rezervate pentru public, cel puțin nu în ceea ce privește partea frontală. Are un design similar cu cel al lui Samsung Galaxy S9, cu un ecran foarte mare, margini foarte înguste, și nici un fel de „notch”.

Samsung tot refuză să adopte designul pionierat de Essential Phone și popularizat de Apple, reclamele companiei pentru propriile telefoane chiar făcând mișto de acest element de design.

Galaxy Note 9 ar trebui să sosească în această vară, fie în iulie, fie în august, și ar trebui să includă o sumedenie de îmbunătățiri față de generația anterioară. Câteva zvonuri neconfirmate indicau posibilitatea de-a avea un cititor de amprente inclus în ecran, ceva ce a fost deja văzut la modele precum Vivo X20 Plus UD. Samsung în sine a confirmat că telefonul va veni cu o variantă îmbunătățită a lui Bixby, așa că știm măcar cu siguranță care va fi una din noutățile aduse de Galaxy Note 9.

[BGR]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button