GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Primele jocuri Warcraft au sosit pe GOG

De câți ani ne tot rugăm de cei de la Blizzard să scoată iarăși la vânzare jocurile Warcraft antice? Nu pentru că ar fi minuni fără egal, în nici un caz Warcraft 1, dar măcar pentru factorul nostalgic. De foarte mulți ani.

Dar pentru că cei de la Blizzard sunt prea ocupați întrebându-ne dacă avem telefoane, a trebuit să așteptăm până ce GOG a început să ofere o cotă mai mare din venit pentru ca această minune să se întâmple. De acum înainte puteți găsi pe GOG atât Warcraft Orcs and Humans cât și Warcraft 2: Battle.net Edition într-un singur pachet. Unul ce costă 13.29 de euro. Dacă vreți să le luați individual, jocurile costă 5.30 și 8.90 euro

Dacă prețul vi se pare mare, considerând că Warcraft 1 este cum este, iar 2-ul este surclasat complet de un Starcraft gratuit, nu prea vă înșelați. Până și Diablo 1, un joc în continuare fenomenal, este mai ieftin. Totuși, pentru cei care sunt foarte nostalgici și nu vor să se bată la cap pe cont propriu să facă jocurile să meargă de pe un CD antic (deși, dacă reușiți să instalați Warcraft 2, merge de la sine pe Windows 10), apariția celor două jocuri este binevenită la orice preț.

Pentru restul omenirii, prețul probabil putea fi ceva mai mic. Cel puțin Warcraft 2 vine într-o variantă cu suport pentru rezoluții moderne și cu tot cu Beyond the Dark Portal, în timp ce Diablo tot nu are Hellfire.

Probabil merită menționat că povestea celor două jocuri nu prea mai este actuală, fiind rescrisă de numeroase ori pe parcursul ultimelor două decenii, atât cu Reign of Chaos și cu World of Warcraft, dar mai ales cu sumedenia de cărți și ecranizarea de acum ceva vreme.

[GOG]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button