MORE

Primele imagini promotionale ale sezonului 6 Walking Dead

Primul episod din The Walking Dead sezonul 6 este aproape de difuzare, iar fanii acestui serial, inclusiv acest redactor, culeg informatii despre noul sezon de unde apuca. Asta pentru ca anul trecut a marcat si o revenire la forma originala narativa, scenariul fiind mult mai bine pus cap la cap. Chiar si asa, The Walking Dead nu este un serial care merita ratat in acest an? De ce? Pentru ca fotografiile de mai jos.

Cu toate ca mai avem de asteptat pana in 11 octombrie, cand premiera noului sezon va avea loc, producatorii au fost atat de amabili incat sa ne ofere un mic preview vizual al noului sezon, de unde tragem o singura concluzie: „Mai multe arme in acest sezon”.

Nu conteaza ca sunt contondente sau nu, ele sunt prezente in aproape fiecare fotografie, un lucru de inteles intr-o apocalipsa zombie.

Cat despre supravietuitori, se pare ca viata acestora nu a fost infrumusetata cu nimic, poate chiar o sa fie si mai grea de acum in colo, numarul de arme prezente in fotografiile promotionale indicand un sezon extrem de exploziv. Speram cel putin, pentru ca nimeni nu vrea sa ii vada pe supravietuitori cum cresc zarzavaturi si se apara de zombie intr-o inchisoare abandonata.


[variety.com]

Articole asemanatoare

Back to top button