PC&ConsolesȘtiri IT

Primele imagini din The Witcher 3: Blood and Wine

Blood and Wine este al doilea si aparent ultimul expansion pe care il va primi The Witcher 3. Jocul va fi lansat in curand si il va trimite pe Geralt intr-o mica vacanta, departe de razboi. Iar acum avem primele imagini cu noile locatii.

The_Witcher_3_Wild_Hunt_Blood_and_Wine_The_Scolopendromorph____its_harder_to_kill_than_to_pronounce_its_name_RGB_EN The_Witcher_3_Wild_Hunt_Blood_and_Wine_Toussaint_is_full_of_places_just_waiting_to_be_discovered_RGB_EN The_Witcher_3_Wild_Hunt_Blood_and_Wine_I_think_we___re_not_in_Novigrad_anymore__RGB_EN The_Witcher_3_Wild_Hunt_Blood_and_Wine_Beauclair_is_all_kinds_of_fancy_RGB_EN The_Witcher_3_Wild_Hunt_Blood_and_Wine_Anna_Henrietta_and_her_entourage_RGB_EN

Dupa cum puteti vedea din aceste imagini, The Witcher 3 continua sa arate grozav, iar continutul nou este destul de interesant. Ciupercile gigantice amintesc mai mult de Alice in Tara Minunilor, acea imagine oferind un iz de fantezie destul de rar intalnit in The Witcher. Seria de obicei tinde catre un reailsm crunt, lasand elementele feerice mai la margine.

In Blood and Wine, Geralt va investiga o regiune din lume care nu a fost inca atinsa de razboi. Astfel va avea ocazia sa participe la activitati ceva mai pasnice, sa stea la taclale cu nobilimea si inevitabil sa descopere secretul acela intunecat care tinde sa fie ascuns in fiecare comunitate de acest gen.

Continutul nou va adauga aproximativ 20 de ore la The Witcher 3, ducand totalul la aproape „mai mult timp decat ai la dispozitie”.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button