PC&ConsolesGamingȘtiri IT

Primele imagini din desenul Cuphead de pe Netflix

Butonul play e prea greu de apăsat

Cuphead s-a remarcat încă de la anunțul său prin stilul excelent al animațiilor, inspirat de desenele animate din SUA interbelică. Apoi s-a remarcat prin faptul că avea lupte destul de dificile, plus un tutorial ce a făcut presa de specialitate din SUA (și ocazional Marea Britanie) să o ia razna din motive foarte, foarte cretine.

Totuși, fiindcă era un joc al cărui stil grafic era adorabil și arată de parcă cineva chiar a depus efort la crearea personajelor, a început dezvoltarea unui serial pe Netflix bazat pe Cuphead. Iar zilele trecute au sosit primele imagini din el, alături de dezvăluirea vocilor celor două personaje centrale. Puteți vedea prezentarea mai jos.

Dacă prima voastră reacție este „Dacă au trebuit să le dea voci, de ce au mers pe direcția unei bucăți de scârțâitoare într-un malaxor?”, nu sunteți singurii.

Serialul Cuphead încă nu are o dată de lansare, dar ar trebui să sosească în viitorul nu foarte îndepărtat. Va fi foarte interesant să vedem atunci cât de mulți oameni se vor plânge că fotonii ce sunt emanați de ecran sunt atât de greu de interpretat ca imagini mișcătoare de către lobul occipital și cum ar fi mai bine dacă desenul ar putea fi cumva descărcat direct în creier.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button