Telefoane

Primele imagini cu Samsung Galaxy S8 au apărut pe internet

Galaxy S8, cel mai nou telefon al companiei Samsung, este pe cale să fie anunțat, așa că a venit timpul să apară primele leak-uri cu noul telefon în toată gloria sa.

Câteva poze și-au făcut apariția pe internet care arată un design destul elegant pentru noul telefon, cu margini foarte înguste și fără butoane fizice. Nu sunt poze cu spatele telefonului, dar partea frontală pare să includă foarte mulți senzori.

Galaxy S8 nu va fi anunțat în cadrul Mobile World Congress de săptămâna viitoare. Samsung își va organiza propriul eveniment în cadrul căruia va oferi toate informațiile pe care vreți să le știți despre acest nou telefon.

Conform zvonurilor din ultima vreme, ar trebui să aibă un chipset Snapdragon 835, în jur de 4GB de RAM, până la 128GB de stocare, o cameră principală de 12 megapixeli, una secundară de 8 megapixeli și va foarte probabil va rula Android 7. Ecranul telefonului ar trebui să fie un AMOLED de 5.8 inch.

Lansarea sa este prevăzută să aibă loc prin luna aprilie. În ceea ce privește prețul, ar trebui să vă ardă la buzunar dacă vreți unul, dar nu la fel de mult ca un Galaxy Note 7. Cu această ocazie Samsung are și ocazia să demonstreze noile sale măsuri de siguranță menite să evite repetarea incidentului exploziv de anul trecut.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Un telefon bun este sa fie tare din punct de vedere a componentelor. Carcasa rezistenta la soc și apa, camera performanta cu zum mare, procesor puternic, rami de cel puțin 6g, capitale de stocare de la 128g ^ și baterie cu autonomie de cel puțin 3 zile. Nu cu multe aplicații din fabrica care consuma resursele și încetinește viteza de lucru, cu posibilitate de a instala APLICATII necesare în mod individual după nevoie ORIGINALE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button