GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Primele DLC-uri pentru Borderlands 3 aduc arme si skin-uri noi

Borderlands 3 continua sa isi aniverseze ziua de nastere cu evenimentul Eridium de aceasta saptamana, iar primul set de DLC-uri platite a sosit, astfel vanatorii de comori pot sa le cumpere in anticiparea evenimentului de Halloween, Bloody Harvest, care va incepe la finalul acestei luni.

Cele cinci pachete cosmetice, fiecare disponibil la pretul de 4.99 dolari, au fost disponibile initial, exclusiv jucatorilor care detin versiunea speciala de pre-order a Borderlands 3, dar acum sunt disponibile pe Microsoft Store, PSN Store si Epic Games Store pentru a fi achizitionate separat, fiecare cu tema sa proprie pentru a-ti echipa Vault Hunter-ul.

Primul dintre aceste pachete, Toy Box Weapons Pack, include o colectie de arme de jucarie (inclusiv un pistol cu apa); Gearbox Cosmetic Pack, vine impreuna cu skin-uri pentru arme cu tematica Gearbox Studios si Trinket-uri pentru acestea; Retro Cosmetic Pack, care iti vopseste atat personajul cat si armele intr-o nuanta de rose red; Gold Weapons Skin Pack, care face, ei bine, exact ce sugereaza si numele si nu in ultimul rand, Neon Cosmetic Pack, care include cinci skin-uri de schelet perfecte pentru Halloween.

Desigur, acesta este doar inceputul pentru traseul lui Borderlands 3, care va oferi jucatorilor continut gratuit, expansiuni majore ale povestii, mentenanta regula a jocului si multe altele de-a lungul anului viitor si nu numai. Gearbox nu a anuntat inca nimic referitor la DLC-urile pentru story mode, dar speram sa aflam mai multe in urmatorul episod din Borderlands show, care va debuta la finalul acestei luni.

GamesRadar

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button