Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Primele condamnari pentru piratarea aplicatiilor pentru Android

/
/
/
/
image
img

Primele condamnari pentru piratarea aplicatiilor pentru Android.

Pirate_Android_by_Ften

Daca tot vorbeam intr-o postare anterioara despre zona deciziilor generale cu mare impact asupra evolutiei industriei, sa vorbim si despre o alta premiera: Departamentul de Justitie din Statele Unite a dat primele condamnari impotriva piratilor de aplicatii mobile. 

Doi tineri acuzati de gestionarea unui cunoscut site de piraterie pe Android, au fost gasiti vinovati de catre Departamentul de Justitie. AppBucket.net, site-ul celor doi, se pozitiona ca o piata online alternativa de aplicatii pentru Android, iar autoritatile spun ca a distribuit peste un milion de copii piratate ale unor aplicatii cu copyright in valoare de peste 700.000 de dolari. Guvernul American a deschis un proces similar impotriva detinatorului unui alt site de acest gen, SnappzMarket.com, care se pare ca a distribuit aplicatii de peste 1.7 milioane de dolari. Acest al doilea proces este inca in desfasurare, iar cei doi condamnati vor primii o sentinta de maxim cinci ani de inchisoare si totodata se stabileste un precedent in justitia americana, ce va putea fi invocat in viitoarele procese.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar