MORE

Prima placa de baza cu GTX 1070 integrat si-a facut aparitia

Includerea unei placi video pe o placa de baza pare in aceste timpuri o trivialitate, mai ales ca discutam despre o era in care totul tinde catre miniaturizare. Chiar si asa, aceasta noua generatie de noi placi video de la Nvidia, seria 1000, se pare ca intr-un final si-a facut loc pe o placa de baza, iar producatorul este Colorful.

Un user al forumului TechPowerUp, TheLostSwede a reusit sa capteze niste imagini cu ocazia Computex-ului, desconspirand astfel noua placa a companiei. 

Noua placa de baza vine cu un chipset Intel B150, evident pe LGA 1151, iar conform producatorului aceasta noua placa de baza vine direct integrata fie cu un GTX 1070, fie cu un GTX 980. In esenta este o combinatie de placa de baza ITX si slot MXM.

 

B150-G20_sign

Conform anuntului de mai sus, placa se pare ca vine si cu noul chipset Z170, dar mai important este ca aceasta placa vine cu un GTX 980 integrat, ceea ce face aceasta placa o alegere ideala pentru cei care doresc un sistem capabil de VR dar care sa detina o amprenta cat mai mica pe birou.

B150-G20-large

 

B150-GP104-large

Este cel mai probabil o placa adresata exact acestui segment de public, care nu este pregatit sa cumpere un Steam Machine si nici nu doreste sa se chinuie cu fire si instalari. Ideea este buna, acum trebuie sa vedem si pretul.

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button