MORE

Prima pagina a Steam-ului se schimba radical

Candva noaptea trecuta, cand pana si gamerii dormeau, prima pagina a Steam-ului a suferit o schimbare radicala, devenind astazi aproape de nerecunoscut.

Aceasta schimbare vine in urma unor critici din partea mai multor surse, fie ele jurnalistice sau din partea cumparatorilor, majoritatea extrem de dure, care acuzau Steam ca incarca prima pagina cu prea multe jocuri Early Access si titluri de umplutura, lucru pe care cei de la Valve au incercat sa-l evite prin introducerea Tag-urilor acum ceva luni. Aceasta a fost cel mai probabil precursoarea schimbarii la fata.

Noul layout este mult mai curat, mai accesibil, si respecta regula celor trei click-uri, lucru cu care nu ne-am mai intalnit pana acum la Valve. Ai toate genurile de jocuri in stanga, aparitii recente sub spotlight, update-urile noi si o noua aditie: Steam Curators! Acest nou sistem iti ofera sansa de a urmari un curator, ca de exemplu pe celebrul Total Biscuit si primesti pe prima pagina a jocului, zilnic, alegerile acestuia ca recomandari.

Daca zvonurile sunt reale, s-ar putea ca aceasta schimbare la fata sa fie inca un pas dintr-o strategie mareata Valve de a moderniza intreg Steam-ul, prima pagina fiind doar inca o rotita zimtata din intreaga masinarie.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. Tot cu această schimbare Steam/Valve au mai făcut un mare update/upgrade,csgo este disponibil și varianta nativă pentru Linux ne mai fiind nevoie de aplicația Wine pt a juca csgo pe linux.

    Acu fanii seriei counter strike nu mai au scuze că nu pot să renunțe la windows-ul cu „liceență de pe torent” că nu merge csgo pe linux.

    Că sunt și au alte jocuri care rulează doar pe windows e altă treabă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button