MORE

Prima luptă internațională de roboți gigantici va avea loc în august

Bun venit în viitor! Anul 2017 ne va aduce ceva la care lumea visează încă de pe vremea filmului Robot Jox sau de când au pus pentru prima dată mâna pe un joc Bettletech/MechWarrior. Vom avea parte de o luptă între roboți gigantici!

Ce e drept, dacă vă gândiți la o bătălie între ceva de dimensiunea unui Atlas 100 de tone, poate un AS7-D-DC cu ECM, și un Dire Wolf Prime, cu mai multe multe Ultra AC/5-uri decât are sens, nu vom avea parte tocmai de asta. Mașinăriile de „război” construite de MegaBots Inc. din SUA și de Suidobashi Heavy Industries din Japonia nu sunt tocmai roboți gigantici. Ar fi poate mai de dimensiunea unui Jenner.

Partea importantă este că data la care va avea loc această luptă a fost anunțată, aproximativ. Lupta va avea loc în luna august și veți putea să admirați măreția sa pe internet. Cel puțin sper că va avea măreție, nu de alta dar roboții probabil nu vor fi chiar atât de creativi ca cei din Battletech sau din Robot Jox. Deși, unul dintre ele va avea o drujbă, așa că ceva scântei cu siguranță vor zbura.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button