GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Prima hartă a lui PUBG se pregătește de schimbări

În ultima vreme lumea se întreabă dacă ar trebui să joace Fortnite sau dacă ar trebui să joace Apex Legends. O parte din populație însă tot preferă „ancestralul” PlayerUnknown’s Battlegrounds. Dar nu la fel de mulți ca pe vremuri. Pe Steam, jocul a picat pe locul trei, după ce a dominat prima poziție aproape doi ani. Totuși, dezvoltatorii jocului continuă să lucreze la el și să găsească noi moduri prin care să aducă publicul înapoi.

Cea mai recentă tentativă este reproiectarea parțială a hărților existente ale jocului, începând cu primul teren de luptă pe care l-am avut la dispoziție. Insula Erangel, cea pe care apare Dacia noastră cea de toate zilele, are parte în următorul update de câteva îmbunătățiri și modificări. Modificările au fost descoperite în fișierele din varianta de testare a serverului, dar între timp au fost confirmate parțial și de PUBG Corporation în sine.

Compania nu a oferit detalii exacte, dar a spus că Erangel va primi ceva atenție în curând, cum ar fi adăugarea câtorva locații noi mai îngrămădite și redistribuirea loot-ului. Conform leak-urilor, asta ar însemna mai multe locații în care echipament de nivelul al treilea poate să apară. Detalii mai multe vor fi disponibile pe parcursul următoarelor săptămâni. PUBG

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button