PC&Consoles

Prima clona de Overwatch vine din China si vine pe Android

Exsita o regula nescrisa cand vine vorba de jocuri si China. Atunci cand un joc devine popular, este imperativ ca un studio din China sa il transforme intr-o clona, sa il impacheteze frumos intr-o noua textura si sa adauge ceva microtranzactii si gata clona. Asa s-a intamplat cu Final Combat, asa se intampla si cu League of Titans.

Pentru Blizzard, Overwatch a fost un succes imens, cu zece milioane de jucatori, titlul este un hit international si evident ca un grup de indivizi fara scrupule vor dori o portiune din acei zece milioane de jucatori. 

De cele mai multe ori, astfel de jocuri sunt produse cu bani ce provin din surse mai putin legale, existand zvonuri cum ca o parte din industria de mobile gaming din China este controlata de Triade. Asta ar explica in parte comportamentul anumitor dezvoltatori chinezi. League of titans 1

Dezvoltatorul chinez, al carui nume se traduce Xian Vulcan Network Technology, a decis sa aduca in Republica Chineza prima clona de Overwatch, dar pe mobile, fiind o clona nereusita a originalului, totusi poate sa se transforme intr-o problema pentru Blizzard, care si in trecut au mai avut dificultati de acest gen in tinutul dragonului rosu.

Potrivit unor surse, studioul a inceput dezvoltarea titlului inca din perioada in care Overwatch avea 10 milioane de jucatori in beta, asta insemnand ca League of Titans a intrat in dezvoltare inainte ca jocul celor de la Blizzard sa fie lansat.

Si ce au reusit sa realizeze  Xian Vulcan Network Technology? Conform studioului, acestia au pus bazele unui nou stil de joc ce combina FPS cu MOBA, acestia afirmand ca sunt primi din lume care s-au gandit la asta. Bine, s-au gandit sa investeasca si 2 milioane in acest joc, probabil de asta arata bine, dar banuim ca are zero substanta. League of titans

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button