MORE

Prezentare Zona IT Sony A6300

Seria 6000 de la Sony a facut valuri inca de la aparitia sa in anul 2014, acesta fiind printre cele mai vandute aparate mirrorless de pe piata. Cel mai recent model este A6300, care aduce o mutime de functii noi si imbunatatiri fata de modelul precedent.

Acesta are un senzor imbunatatit care are un zgomot de imagine mai mic si o focalizare automata mai rapida. Din pacate la filmare tot avem parte de rolling shutter, adica imaginea se inclina atunci cand camera este in miscare rapida, dar daca filmare este realizata in conditii normale, nu avem ce comenta, la rezolutie 4K aceasta arata incredibil de bine, fapt datorat rezulutiei de filmare mai mare de 4K, practic acesta filmeaza la o rezolutie o rezolutie 5K dupa care o scaleaza la 4K, imaginea fiind mult mai clara si mai detaliata decat normal.
Desigur acest mod de filmare necesita putere de procesare, deoarece este ralizata si la o viteza de 100Mb/s, asadar bateria se va consuma mai repede. Filmarea Full HD se poate realiza si cu 120 de cadre pe secunda, foarte util daca realizati slow motion, imaginea finala fiind incetinita de cinci ori, evident nu se compara cu cele 1000 de cadre pe secunda a lui RX100 5, dar avem alte avantaje.
Focalizarea are 425 de puncte si acopera tot senzorul, un aspect incredibil, care va permite sa filmati sau sa fotografiati, fara a pierde detalii. In plus modul Eye AF, urmareste practic zona ochiilor, si o mentine tot timpul in focus chair dca subiectul este in miscare. Obturatorul este electronic dar si mecanic, cel electronic fiind perfect pentru realizarea pozelor in conditii de liniste, fara a deranja persoanele din jur.
Obiectivele sunt interschimbabile, si puteti utiliza orice obiectiv compatibil cu montura EF, sau puteti utiliza un adaptor care va permite sa montati obiective pentru alta montura. Am ramas impresionati de ce poate face acest aparat mic, si mai ales de pretul sau care depaseste putin 4000LEI.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close