MORE

Prezentare Philips BDM3275UP – 4K in toata spelndoarea sa!

Philips a lansat recent o noa serie de monitoare 4K, din aceasta seria am primit in teste modelul Brilliance BDM3275UP. Ecranul este de tip IPS AHVA cu o diagonala de 32inch sau 81.3cm, adica are dimensiunile unui televizor. Philips BDM3275UP a fost creat pentru utilizare in medii CAD/CAM, editare foto, video sau chiar business, aceasta avand avantajul rezolutiei foarte mari, asadar avem parte de un spatiu de lucru crescut. Ca si intrari acesta dispune de patru porturi USB 3.0, un VGA, un DVI, un DisplayPort, un HDMI, un audio in si un audio out, asadar aceasta dispune de tot ce avem nevoie pentru a ne conecta la el. In plus suporta Multi View, daca conectati mai multe surse video in acelasi timp.

Revenind la panou, acesta este impresionant, si fiind pe 10 biti, poate reda pana la 1074 miliarde de culori, plus procesarea interna care este pe 12 biti. Gratie acestor capabilitati culorile arata natural, cu gradiente fara intreruperi. Mufa HDMI suporta 4k la 60Hz, in comparatie cu alte monitoare care suporta maxim 30Hz. Timpul de raspuns este de 4ms gratie functiei SmartResponse, iar contrastul este de 1000:1 sau 500000000:1 in mod dinamic.

Ca experienta de utilizare, Philips BDM3275UP este excelent, imaginile fiind afisate extrem de clar si detaliat. Cand am scos monitorul din cutie am ramas surprinsi la cat de usor este in comparatie cu alte monitoare de 32inch pe care le folosim zilnic la studio. Suportul este rezistent si ofera posibilitatea de a regla inaltimea, de a rasuci sau inclina panoul. In partea frontala Philips BDM3275UP are butoane de tip touch, iar meniul este bine pus la punct. Pretul pentru acest monitor se situeaza in jur de 4000lei.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button