TECH

Panasonic TX-65EZ1000E – Un TV OLED gigant!

Ai 32000 LEI si nu stii ce sa faci cu ei? Ei bine, noi iti recomandam un televizor OLED 4K HDR cu diagonala de 65 inch!

PANASONIC EZ1000 este televizorul de ultima generatie care te aduce la zi cu tehnologia, odata cumparat acest televizor nu vei mai avea nevoie de cinema. Calitatea excelenta a imaginii ne este oferita de panoul OLED 4K ce suporta multiple standarde HDR. Televizorul se incadreza in toate standardele de calitate atunci cand discutam despre culori. Gratie panoului OLED acesta ofera negru absolut, deoarece fiecare pixel este iluminat individual, astfel avem o rata de contrast foarte ridicata. Designul televizorului este stilat si subtire, cu o baza solida, capabila sa sutina cele peste 20KG ale panoului.

Tot la baza avem si un soundbar imens care scoate un sunet extrem de puternic pentru un televizor; dar pe langa putere acesta este si foarte clar, el fiind certificat si calibrat de catre Technics. Conectivitatea este compusa din patru porturi HDMI, trei porturi USB, WiFi, LAN si evident un TV Tuner. Porturile HDMI 1 si 2 sunt capabile de 18Gb/s asadar ele suporta stream la rezolutie 4K/60p. Creierul acestui televizor este un procesor High End creat chiar de catre Panasonic si se numeste Studio Color HCX2.

Acest procesor creaza toata magia vizuala care ne incanta cand urmarim un material video, el calibrand in timp real culoarea si luminozitatea fiecarui pixel. Tot acest procesor se ocupa si de interpretarea clipurilor HDR. Sistemul de operare ne pune la dispozitie un magazin de aplicatii putin cam sarac; totusi avem disponibil un browser si aplicatia Youtube, care functioneaza foarte bine, dar va recomandam sa utilizati o tastatura wireless daca doriti sa scrieti fara probleme. Poate in viitor vom vedea si Android pe acest televizor, insa pana atunci ne multumim cu ce avem. Per total suntem extrem de incantati de calitatea video oferita, iar acesta este doar inceputul.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button