Gaming

Capcom își va organiza propriul showcase săptămâna viitoare

Săptămâna trecută, State of Play a reprezentat un moment important pentru pasionații de jocuri. Sony a venit cu cele mai importante anunțuri ale unor dezvoltatori populari, iar printre aceștia se numără și Capcom. Japonezii au adus în atenția publicului mai multe proiecte interesante, dar fanii nu s-au mulțumit cu scurta prezentare din cadrul evenimentului.

Tocmai de aceea, compania se pregătește să-și susțină propriul eveniment, intitulat Capcom Showcase. Acesta va începe săptămâna viitoare, pe 13 iunie, sau, mai exact pentru țara noastră, pe 14 iunie la ora 01:00. Livestream-ul va avea loc pe canalele de Twitch și YouTube Capcom, dar asta nu înseamnă că nu vor exista și alți streameri care vor face re-streaming pe canalele proprii.

Prezentarea susținută de Capcom va avea în jur de 35 de minute, iar în cadrul acesteia am putea afla mai multe despre jocurile și proiectele anunțate anterior. Deci, sunt slabe șanse ca publicul să primească cine știe ce informații despre Dragon’s Dogma 2. În schimb, ne putem aștepta la discuții mai amănunțite despre Resident Evil 4 Remake, DLC-ul sau DLC-urile pentru Resident Evil Village, Street Fighter 6 și, de ce nu, expansion-ul Monster Hunter Rise: Sunbreak.

Personal, sunt foarte interesat de remake-ul acestui clasic al francizei Resident Evil la fel de mult pe cât îmi surâde și Street Fighter 6. Ironia face să port un tricou cu SF 2 fix în acest moment în care aduc vorba despre seria de arcade fighters a celor de la Capcom. În plus, poate vom afla mai multe și despre RE 4 și RE Village în variantele VR, destinate sistemului de realitate virtuală dezvoltat de Sony.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button