Telefoane

Prezentare Adata i-Memory UE710 – Stocare suplimentara pentru iPhone

Adata i-Memory UE710 este, in primul rand, un accesoriu dedicat produselor Apple. Modelul de fata este mai exact un stick de memorie care are o mufa Lighting si una USB. Acesta se poate conecta la orice dispozitiv Apple care dispune de o mufa Lighting.

Adata i-Memory UE710 va ajuta, in primul rand, sa mariti capacitatea de stocare a telefonului sau tabletei, acesta fiind disponibil in variante de 32GB, 64GB sau 128GB. Pe langa extinderea stocarii, acest dispozitiv va ajuta sa transferati rapid fisierele intre un calculator si telefon. Adata i-Memory UE710 este certificat de catre Apple iar acesta suporta transferul si redare de fisiere video 4K Ultra HD fara intreruperi. De asemenea acesta suporta Airplay si redarea continutului pe Apple TV.

adata UE710

Pentru utilizare este necesara descarcarea softului i-Memory App din App Store. Aceasta recunoaste peste 40 de formate ale fisierelor. Din aplicatie aveti posibilitatea de a transfera continutul din telefon pe stick si invers. De asemenea, puteti sterge fisierele sau puteti vedea informatii avansate despre starea memoriei telefonului sau a stickului. Din punct de vedere al design-ului, acesta este robust cu o carcasa din plastic cu fata lucioasa de culoare neagra sau alba. Acest accesoriu poate fi extrem de util in multe situatii, mai ales in vacante. Un lucru care ne-ar placea sa vedem este o prindere pentru chei. Pretul pentru modelul de 32GB este in jur de 350lei.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button