PC&Consoles

Prey va avea un demo… dar nu pe PC

Am două vești pentru voi, una bună și una tot bună, dar nu pentru voi. Bethesda anunță că Prey va avea parte de o variantă demonstrativă care vă permite să jucați prima oră din noul titlu al celor de la Arkane Studios.

Acest demo va fi disponibil în ziua de 27 aprilie pentru Playstation 4 și pentru Xbox One. Și dacă vă întrebați de ce nu există o variantă demonstrativă pentru varianta de PC, eh, bun venit în consecințele pentru Doom.

PC-u, tocmai platforma care va avea nevoie de un demo pentru ca jucătorii să știe dacă Prey va merge bine sau dacă se va comporta la fel de coerent ca Dishonored 2, nu are parte de o demonstrație gratuită.

Probabil vă întrebați de ce ar lua Bethesda această decizie bizară. Probabil vă întrebați cum exact a fost spartă protecția lui Doom. Dacă v-a trecut prin minte „demo-ul”, n-ați fi foarte departe de adevăr. Așa că probabil Bethesda încearcă să prevină pirateria. Cu puțin noroc, un demo va fi lansat pentru PC la un moment.

Varianta completă a lui Prey va fi disponibilă în ziua de 5 mai. Jocul va spune povestea unei persoane care încearcă să supraviețuiască pe o stație spațială plină cu tot soiul de creaturi bizare. La un moment vei căpăta puterea de-a te transforma într-o cană. De ce? Totul va avea sens în joc.

[Bethesda]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button