PC&Consoles

Prey poate fi terminat în mai puțin de 20 de minute

Prey a fost lansat săptămâna trecută, iar mulți dintre voi probabil se delectează acum cu el, admirând la pasul lor lumea, povestea și diversele oportunități de gameplay. Alții l-au terminat într-o pauză de masă.

Un record mondial a fost stabilit de un individ numit DraQu pentru completarea lui Prey, a cărui timp de parcurgere este de numai 19 minute și 34 de secunde. Cea mai rapidă parcurgere de până acum a jocului era de 44 de minute, așa că ar fi șanse ca până la sfârșitul lunii să vedem cum timpul scade și mai mult.

Important este că în nici măcar o săptămână, speedrunnerii au găsit suficiente exploit-uri în joc încât să parcurgă toată povestea în nici 20 de minute. Logic, a fost nevoie de ceva exploit-uri, fiindcă n-ai avea timp să parcurgi toate nivelele în mod normal. În acest caz, a fost vorba de explioit-uri ce permit evadarea din geometria nivelelor.

Faptul că jocul poate fi terminat atât de rapid nu înseamnă că ar fi scurt, la urma urmei, sunt oameni care au terminat Morrowind într-un sfert de oră, iar alții îl joacă din 2003 și încă mai au NPC-uri cu care n-au vorbit… sau măcar pe care nu le-au omorât.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Prey poate fi terminat în mai puțin de 20 de minute - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button