PC&Consoles

Prey are o dată de lansare

Prey, acel joc a cărui nume nu are legătură cu Prey, Prey 2 sau celălalt Prey, a primit o dată de lansare, alături de un trailer nou nouț.

Jocul făcut de Arkane Studios va fi lansat în ziua de 5 mai 2017 pentru PC, Playstation 4 și Xbox One. Dacă nu ați auzit până acum de acest Prey, vă puteți gândi la el ca la încercarea celor de la Arkane de a face propriul System Shock, într-un mod similar prin care au făcut propriul Ultima Underworld cu Arx Fatalis și propriul Thief cu Dishonored. Jocul ia forma unui FPS în care te plimbi printr-o stație spațială unde se fac experimente pe entități extraterestre bizare.

Personajul jucabil, Morgan Yu, poate căpăta o parte din acele abilități, cum ar fi puterea de-a se transforma într-o cană. Înarmat cu astfel de talente și cu un arsenal care include până și arme cu lipici, jucătorul va trebui să împiedice evadarea creaturilor spațiale sinistre… sau cel puțin să nu le lase să ajunge pe planeta Pământ, fiindcă acolo probabil vor distruge rasa umană.

Cu această ocazie a fost dezvăluit și bonusul de precomandă, care include o pușcă tradițională, deși jocul se petrece într-un mediu complet SF.

[Bethesda]

 

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close