PC&Consoles

Prey a fost terminat în aproape 7 minute

Când a fost publicată recenzia noului joc Prey, mulți dintre voi ați fost destul de dezamăgiți pentru că acest titlu nou la preț întreg poate fi terminat în doar 12 minute. Eh, ar trebui să vă reevaluați opinia, pentru că noul record este de nici măcar 7 minute.

Puteți vedea reușita mai jos, chiar și dacă nu ați terminat jocul, pentru că nu vi se va strica nici o surpriză. Jucătorul a reușit să îl termine atât de rapid încât a ocolit toată povestea.

Dacă v-ați și uitat măcar la câteva secunde din clipul de mai sus, probabil observați că modul în care joacă nu prea seamănă cu Prey, ci mai mult cu navigarea printr-un editor de nivele sau jucatul cu no-clip activ. Ați avea această impresie, pentru că singurul mod în care Prey poate fi terminat atât de rapid este prin abuzul câtorva bug-uri de fizică ce permit ieșirea din geometria nivelului și traversarea unor zone înainte ca acestea să devină accesibile sau ca jucătorul să aibă uneltele necesare pentru a le putea parcurge.

Este, la urma urmei, un speed-run. O încercare de-a termina Prey pe cât de rapid cu putință, fără a-l și juca efectiv. A te plânge că jocul nu își merită prețul pentru că cineva l-a terminat în 6 minute este ca și cum te-ai plânge că un meci competitiv de CS este prea scurt, doar pentru că ieși din joc după prima rundă.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button