PC&Consoles

Prey 2 ar putea fi re-anuntat in curand

Cei care tot asteapta lansarea lui Prey 2 ar putea avea o surpriza placuta anul acesta la E3. Cele mai recente vesti de pe internet indica posibilitatea ca jocul sa fie in sfarsit prezentat, in varianta sa finala, la evenimentul dedicat jocurilor de luna viitoare.

Bethesda nu a mai spus nimic despre joc de cativa ani, nici macar atunci cand s-a dezvaluit in mod oficial ca o varianta noua a sa era in lucru la studioul Arkane, asa ca pana cand nu zice in planul de marketing sa fie anuntat, nu vor spune nimic.

Prey 2 a avut o istorie aproape la fel de plina de peripetii ca predecesorul sau. Jocul si-a inceput existenta la studioul Human Head, urmand sa puna jucatorul in rolul unui vanator de recompense interstelar. Proiectul a fost anulat prin 2013, iar o serie de documente au iesit la iveala care indicau foarte clar ca studioul Arkane a preluat productia si a luat totul de la zero.

Intentia studioului era cea de a crea un joc mai asemanator cu System Shock decat cu Prey, dar daca asta inca mai este valabil vom afla abia cand proiectul este dezvaluit in mod oficial. Avand in vedere ca studioul Arkane a reusit sa refaca Ultima Underworld si Thief, un System Shock nu le-ar strica in palmares. Apoi poate for trece la Deus Ex.

[Game Watcher]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button