PC&Consoles

Prey cel nou a fost dezvaluit si este pe cat de System Shock se poate

Bethesda a dezvaluit un nou joc Prey la E3, dar nu i-au spus Prey 2, ci numai Prey. De ce? Pentru ca nu este o continuare a seriei, ci un reboot complet, mergand intr-o directie total diferita.

Produs de Arkane Studios si scris de Chris Avellone, Prey va fi un joc imersiv, din perspectiva first person, la care vei controla un personaj aflat pe o statie spatiala, Talos 1, unde se desfasoara un experiment misterios care vizeaza evolutia umana. Subiectul principal al experimentului este chiar eroul, un individ Morgan. Si din cate puteti vedea din trailer, experimentul are ceva… consecinte.

Statia este la un moment infiltrata de o rasa extraterestra necunoscuta, iar lucruri foarte rele incep sa se intample. Studioul promite imersiune, simulare si o experienta de natura psihologica inedita. In alte cuvinte, Prey va fi System Shock.

Nu sunt disponibile alte detalii in momentul actual despre joc, doar ca va fi lansat in anul 2017. Va puteti astepta ca informatii suplimentare sa fie anuntate pe parcursul anului, la fel cum s-a intamplat si cu Dishonored 2 de la anuntul sa de la E3 si pana acum.

Astfel, studioul Arkane are tot setul de succesorul spirituali pentru celebrele jocuri Looking Glass. Arx pentru Underworld, Dishonored pentru Thief, si acum Prey pentru System Shock.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button