MORE

Preview Windows 9 scapat pe net!

Un preview Windows 9 a scapat pe net in cursul zilelor trecute, iar canalul de youtube WinFuture a postat nu unul, ci trei clipuri cu acest build de Windows 9.

WinFuture este fara doar si poate un canal mic, cu doar 2000 si un pic de abonati, dar aceste trei clipuri sigur le vor boosta view-urile. Chiar si asa, daca o sa duci sau nu lipsa unor elemente cu care te-ai obisnuit in Windows 8, sau o sa te bucuri ca au disparut, cele trei clipuri sunt destul de explicative, aratand exact la ce ne-am putea astepta.

Dupa cum am anticipat si in trecut, start meniul clasic si-a facut aparitia, un Notification Center reviziuit si mult mai bine pus la punct, suport Multi Desktop si nu in ultimul rand o interfata clasica pentru userii de Laptop si PC. Trebuie luat in considerare faptul ca acestui build nu este indicat inca pentru uz public, numarului build-ului fiind 9834 -XXX, fiind mai mult un build tehnic menit pentru preview si adaptare, cel mai probabil originea sa fiind de la un producator de software. Acestia au primit aceste build-uri pentru a optimiza anumite programe pentru Windows inainte de aparitie. Mai mult, trebuie sa luam in calcul si faptul ca acest gen de build-uri sunt beta-uri, asta insemnand ca multe dintre elementele prezente in clipurile de mai jos se vor schimba, cel mai probabil. Un lucru este cert! Un Windows 9 intr-un viitor apropiat este extrem de plauzibil. Intrebarea este cand va fi anuntat acesta in mod oficial.

Windows 9 Multi-Desktop

Windows 9 Action Center Notification

Windows 9 Start Menu 

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. Daca intentioneaza sa-l scoata in stadiul asta pot sa nu-l mai lanseze deloc. Eu vad doar un windows 8 cu un start meniu pe care poti sa-l obtii cu orice program third-party si cu un buton de search in quick launch. Atat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button