Gaming

Preview: Next Car Game, un HIT inca din Early Access

Next Car Game este unul dintre acele jocuri care au succes inca din Early Access. Acesta a avut vanzari de un milion de dolari dupa prima saptamana de la afisarea lui pe Steam. Desi nu a vandut un milion de copii ca DayZ in doar patru saptamani, ramane totusi un exemplu de cat de profitabil este sa lansezi un joc in Early Access. In momentul de fata pe Steam exista 752 de jocuri in Early Access.

Acest joc este produs de Bugbear si foloseste motorul fizic al celor de la BeamNG. A trecut mult timp de cand FlatOut a iesit pe piata si a bucurat fanii genului, iar Next Car Game urmeaza sa-i ia locul. Trebuie sa va reamintesc ca acesta este in Early Access Pre-Alpha si pot aparea diverse probleme, dar care se rezolva prin update-uri. In momentul de fata avem la dispozitie opt circuite si patru masini.

Jocul ne incanta cu cele mai bune lucruri din jocurile FlatOut. Desi nu prea ai ce sa te joci in acest monent, motorul fizic si grafic este bine implementat si solid, oferind o experienta placuta si un mic preview asupra variantei finale a jocului. Trebuie sa mentionez, pentru cei care nu au jucat FlatOut, ca Next Car Game este mai mult un racer. Are si un mod pentru Demolition Derby, unde se poate demonstra fizica destructibila a masinilor. Facem doar un preview acestui joc, deoarece nu este complet, dar el exista pe Steam, si sunt multi utilizatori care doresc sa stie daca merita sa dea banii inca de pe acum pe el, sau nu. Pretul este de 23.99euro, un pret bun tinand cont de potentialul jocului. In plus, am mai primit si un demo pentru urmatoarea versiune, numita Sneak Peak 2.0. Aici aveti un loc de joaca cu tot felul de capcane si aparate care iti pot distruge masina, special facute pentru a demonstra eficienta si modul in care functioneaza fizica.

In forma curenta a jocului, acest motor fizic este complet functional, si dupa catvea accidente iti poti transforma masina intr-un pachet. Cursele actuale sunt interesante, si se desfasoara in diverse medii, pe asfalt, off-road, sau o combinatie intre cele doua. Si sa nu uitam de modul Demolition Derby, care se desfasoara intr-o arena. Pana la implementarea unui mod online, avem la dispozite un mod local de multiplayer. Puteti sa va jucati cu inteligentul artificial si sa selectati pana la 22 de oponenti. In curse, acesta se descurca destul de bine, dar la inceput este destul de greu sa controlezi masina, asa ca o sa iesi mai mereu pe ultimul loc. Masinile actuale au doar tractiune spate, iar din tastatura este greu sa mentii controlul asupra directiei, dar folosind un volan sau un gamepad, nu mai apar acest probleme.

Astept cu nerabdare sa vad unde va ajunge acest titlu peste catvea luni, si cum o sa arate varianta finala. Jocul are un potential mare, iar grafica este foarte buna.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button