MORE

Preview de 5 minute la modul multiplayer din Metal Gear Solid V

Un preview de 5 minute la modul multiplayer Metal Gear Solid V: The Phantom Pain in modul Mother Base si-a facut drum spre gloriosul internet, demonstrand cum domnul Snake se va putea furisa in bazele celorlati jucatori si va fura soldati de la ei.

O mare parte al acestui video era deja disponibila pe internet. Trailer-ul original s-a terminat cu un simplu „thank you for watching”, dar, video-ul actualizat al celor de la IGN, aparut azi, a mai adaugat un segment. Acel segment demonstreaza cum Snake se furiseaza in baza unui jucator, trece de sistemele de securitate si pleaca cu o groaza de lucruri, inclusiv doi tipi (nu, nu in ACEL sens). Noul trailer arata cum jucatorii isi vor putea imbunatati bazele cu camere inarmate, senzori laser si UAV’s, si cum „phantom cigar” poate fi folosita pentru a accelera trecerea timpului.

Acest mod multiplayer pare a avea un aer de Blood Dragon, si sper ca va avea succes. Abilitatea jucatorilor de a interactiona unul cu altul sugereaza ca mai multe moduri multiplayer, precum un mod PVP, s-ar putea sa fie incluse in joc. Conform unui tweet de la creatorul francizei MGS, Hideo Kojima #HailKojimaWorldOrder, Metal Gear Solid V : The Phantom Pain va fi lansat la sfarsitul anului 2014 (*lacrima*).

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button