MORE

Preturile pentru Windows 10 anuntate oficial. Tu cat ai fi dispus sa platesti… daca platesti?

De mai bine de cateva luni se vehiculeaza ideea ca Windows 10 va fi… gratuit. Zvon confirmat, doar ca trebuie sa te incadrezi in anumiti parametrii pentru a beneficia de acest upgrade al sistemului de operare in mod gratuit. Astfel, doar cei cu un Windows 7 sau 8 pot face acest upgrade gratuit Windows 10, restul fiind lasati sa moara o moarte inceata si sigura in cimitirul numit „Sisteme de operare fara suport”.

Asta pana recent, cand Microsoft au anuntat preturile pentru upgrade-ul la Windows 10, dar din pacate au uitat ca America nu inseamna si tot restul lumii, si ca pe aceasta planeta senzationala mai exista si alte popoare.

In fine, discutia asta este de prisos. Haideti sa ne intoarcem la preturile cerute de Microsoft… pentru cei cu Windows XP sau Vista care doresc faca upgrade la Windows 10. Refuzam sa credem ca mai exista oameni care in 2015 inca mai folosesc Windows 2000 sau 98. Ei bine, preturile sunt dupa cum urmeaza: pentru un upgrade la versiunea Home, in Statele Unite vei scoate din buzunar 99 de dolari, in timp ce pentru versiunea Pro, pretul este de 199 dolari. Acest upgrade este disponibil si pentru cei care nu au o licenta care se incadreaza in parametrii de upgrade pentru Windows 10, adica versiunile piratate de WIndows 7 si 8, mai elegant spus.

Iar acum intervine intrebarea noastra: considerand situatia economica din Romania, care ar fi un pret corect, din punctul tau de vedere cititorule, pe care l-ai plati pentru o licenta de Windows 10? De fapt… o vei plati?

Articole asemanatoare

Back to top button