PC

Prețurile pentru procesoarele AMD Ryzen au fost zărite

Suntem atât de aproape de lansarea procesoarelor Ryzen încât au început deja să apară listările pentru prețurile acestora.

Mai multe magazine on-line au început să adauge noile procesoare de la AMD în catalogul lor, cu tot cu prețuri care nu par a fi tocmai de formă. Momentan sunt trecute prețuri doar pentru câteva din modelele cu 8 nuclee, ceea ce s-ar potrivi cu zvonurile de anul trecut că modelele cu 6 și 4 nuclee vor fi lansate ceva mai târziu față de cele cu 8 nuclee.

Modelul de top, Ryzen R7 1800X a fost zărit la prețul aproximativ de 600 de euro. Înainte să spuneți că este un preț prea mare, țineți cont că acest procesor este menit ca un concurent pentru i7 6900K, a cărui preț sare cu ușurință de 1000 de dolari.

Apoi avem listarea pentru prețul lui R7 1700X, ce este în jurul a 470 de euro. Iar în cele din urmă avem R7 1700, care ar trebui să fie disponibil pentru aproximativ 390 de euro.

Prețurile probabil vor fi ceva mai variabile în funcție de regiune și adaos comercial sau TVA-ul local, dar măcar aveți acum idee generală despre ce și cum. Mai merită menționat că acestea nu sunt singurele modele cu 8 nuclee de la AMD. Seria Ryzen mai include un R7 1800 și un R7 1700 Pro, cel din urmă probabil fiind cel mai ieftin. Și din moment ce toate sunt deblocate din cutie, frecvențele n-ar trebui să fie o problemă. Sau cel puțin asta sper.

Procesoarele noi vor fi lansate la începutul lunii viitoare.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button