PC

Prețurile pentru Intel Kaby Lake au fost zărite

Procesoarele pentru dekstop din seria Intel Kaby Lake ar trebui să sosească în viitorul foarte apropiat, informații despre prețurile acestora fiind acum disponibile.

Din câte se pare, vârful de lance pentru noua serie va avea un preț similar cu procesoarele aferente Skylake. Un i7 7700K va fi disponibil la un preț aproximativ de 350 de dolari, în SUA, ceea ce s-ar traduce la aproape 350 de euro la noi, probabil cu ceva adaos comercial și taxe. Al doilea cel mai popular procesor, i5-ul deblocat 7600K va costa 240 de dolari. Cei care nu au o utilitate pentru overclock vor putea găsi un i7 7700 la 310 dolari și un i5 7600 la 220 de dolari.

Nu există încă o dată de lansare pentru procesoarele desktop Kaby Lake, deși update-uri de BIOS pentru plăcile de bază din seria 100 sunt deja disponibile, iar modelele pentru laptop au fost lansate încă din vară. Ar putea fi pentru că seria Kaby Lake este mai mult o optimizare a lui Skylake, nu o micșorare sau o arhitectură nouă, așa că Intel nu se aștepta la o cerere foarte mare.

Procesoarele Zen vor fi disponibile și ele în următoarele luni, iar în funcție de prețurile pe care AMD le va decide, am putea vedea ceva fluctuații în costul celor din seria Kaby Lake. La urma urmei, competiția ne face bine tuturor.

[WCCFTech]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

13 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close