BLACK FRIDAYTECH

Prețuri speciale la AVStore de Black Friday (P)

În această perioadă, AVStore vine cu oferte excelente la peste 1500 de produse. Prețurile speciale au fost dezvăluite treptat, iar pentru cele la care prețul încă nu a fost încă dezvăluit, poți încerca să îl ghicești cu ajutorul unui mini-joc direct pe site-ul AVStore. Daca pretul deja a fost dezvaluit poți comanda imediat, altfel la produsele semnalizate cu „Descoperă preț Black Friday” poți încerca diverse variante de preț. Doar una este cea valabilă. Dacă nu îl nimerești din prima mai poți încerca în 15 minute.

Uite câteva produse care mi-au atras atenția și cu siguranță vor avea prețuri speciale pe 11 noiembrie:

Căști Sennheiser Momentum 4 Wireless

Dacă ești pasionat de muzică, atunci căștile astea o să îți placă mult de tot. Sennheiser Momentum 4 Wireless sunt cel mai nou membru al seriei Momentum și vin cu specificații foarte bune, o greutate de 300g și o autonomie de până la 60 de ore.

Sennheiser Momentus 4 Wireless

Sennheiser Momentum 4 Wireless sunt confortabile, nu apasă foarte tare, dar dacă ai capul sau urechile foarte mari, e posibil să nu găsești o poziție confortabilă. Controlul se face prin atingerea cupei drepte iar schema de control este foarte logică.

Calitatea sunetului este foarte bună în special pentru cei cărora le place bass-ul și muzica electronică. Față de celelalte căști testate în perioada asta, Sennheiser Momentum 4 Wireless au cel mai pronunțat bass, dar fără a deveni deranjant. Dimpotrivă, mi se pare că asta le dă o personalitate. Izolarea activă a sunetului este discretă, conexiunea este stabilă și per total, căștile astea îmi par un companion perfect pentru cei ce călătoresc mult.

Căști Bowers & Wilkins Px7 S2

Bowers & Wilkins Px7 S2 sunt niște căști wireless extraordinare, construite să reziste și care sunt asamblate din materiale de foarte bună calitate. Arată și se simt premium, bureții sunt făcuți din spumă cu memorie, ceea ce asigură confort maxim și pe perioade mai lungi de utilizare. Nu sunt atât de grele și se presiunea cu care se fixează pe cap a fost ce trebuie, cel puțin pentru bostanul meu.

Bowers & Wilkins Px7 S2

Pe parte de sunet, Px7 S2 punctează foarte bine. Muzica se aude natural iar spațialitatea este un punct forte pentru aceste căști, chiar dacă avem de-a face cu un design închis. Bass-ul este puternic și rafinat chiar și în piesele concepute să facă difuzoarele normale să gâfâie, mediile sunt foarte plăcute și spațioase iar înaltele sunt ce trebuie. Și căștile acestea vin cu anulare activă a zgomotului de fundal și pot să spun că face o treabă bună, atât în medii precum transportul în comun sau pe o stradă aglomerată, iar în birou nici nu mai aud cum rupe Marinake tastele când scrie câte un review. Autonomia este bună pentru această categorie de produs, iar încărcarea se face relativ repede.

Boxe active KEF LSX II Wireless HiFi Speakers

În continuare, avem ceva foarte special. Niște difuzoare de raft pentru pretențioși, de la KEF, care efectiv ne-au fermecat pe toți aici în birou. Nu ne mai venea să le închidem, pe bune! Vorbim aici de boxe wireless cu drivere de 4,5 țoli, tweetere de 0,75 țoli, toate din aliaj de aluminiu, cu un răspuns în frecvență între 54Hz și 28kHz și o putere maximă  reală de 100W pe fiecare boxă. KEF LSX II Wireless HiFi Speakers au  240 mm înălțime, calitatea fabricației este la cel mai înalt nivel iar greutatea lor subliniază că avem de-a face cu incinte și amplificator de calitate.

La nivel de conectică, deja lista este absurd de lungă: HDMI ARC, cablu optic TOSLINK, USB-C, jack de 3,5 mm și chiar și cablu RJ45 Ethernet! Și aici vorbim doar de conexiunile cu fir! Ai posibilitatea să te conectezi la boxe și prin Wi-Fi și Bluetooth, să le folosești împreună cu Spotify, Tidal și alte programe de streaming, se integrează în Google Home și sunt compatibile cu AirPlay 2 și Chromecast.

KEF LSX II Wireless HiFi Speakers

Și sunetul, măiculiță, sunetul… Boxele sună clar, au un bas surprinzător pentru dimensiunea lor, sunetul este echilibrat și poate fi rafinat și mai mult cu ajutorul aplicației KEF Connect. Iar AVStore a pregătit pentru ele un preț cu adevărat special în această perioadă.

Acestea sunt doar câteva din produsele cu prețuri tari, dar mai sunt o sumedenie de altele din diverse categorii. Fii cu ochii pe pagina de Facebook a AVStore pentru recomandări de produse și dezvăluiri noi de prețuri.

Tudor Dan

Când nu scriu articole pentru Zona IT, mă veți găsi (dez)asamblând PC-uri, completându-mi colecția de aeromodele sau jucând jocuri de calculator de care n-a auzit nimeni. Sunt de profesie inginer, am o carte publicată și multă răbdare în a explica pe înțelesul oricui cum să folosească tehnologia. Primul meu PC a fost un Pentium 2 - da, sunt ATÂT de bătrân. La Zona scriu în special articole de opinie și analiză, recenzii, dar și știri care îmi captează atenția.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button