MORE

Preturi si detalii confirmate pentru seria Intel Broadwell-E

Cele mai noi procesoare Intel, cele din seria Broadwell-E, vor fi lansate in curand. Cateva modele deja si-au facut aparitia pe eBay, asa ca lansarea lor pare a fi foarte apropiata, atat de apropiata incat oameni care trebuiau sa pastreze NDA-ul au cam uitat de el si au inceput sa publice materiale confidentiale.

Astfel avem parte de un nou leak foarte detaliat cu materialele promotionale de la Intel. Videocardz.com a publicat fisierele cu pricina, cel mai important dintre ele fiind cel care arata pretul noilor procesoare Broadwell-E.

brodwell-e

Din cate puteti vedea, procesorul de 1000 de dolari nu mai este tocmai linia de top. Locul sau este luat procesorul de 1700 de dolari, care ofera 10 nuclee fizice si 20 de nuclee virtuale prin Hyperthreadin si functioneaza la 3 GHz. Intel Core i7 6950X mai are si 25MB de memorie cache, si suporta pana la 40 de conexiuni PCI-Express. Partea buna este ca majoritatea procesoarelor din acesta serie suporta pana la 40 de conexiuni PCI-Express, asa ca puteti ingramadi pe cat de multe SSD-uri PCI-E si placi video vreti in PC, chiar si cu varianta de 617 dolari a Broadwell-E.

Pe langa asta, performanta per nucleu a crescut cu 15% fata de Haswell-E, iar cea multi-threaded a crescut cu 30%. Iar pentru pasionatii de overclock, Broadwell-E aduce overclock-ing per nucleu si cateva tehnologii noi.

Intel-Broadwell-E-i7-69XX-68XX-5

Embargoul cade pe 30 mai, asa ca atunci ar trebui sa vedeti review-urile oficiale.

brodwell-e

[Videocardz]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button