PC&Consoles

Pretul pentru Xbox Live Gold se tripleaza

Microsoft a confirmat faptul că prețul pentru Xbox Live va crește în șase teritorii.

Compania spune că face ajustări în funcție de fluctuația valutară. Printre teritoriile afectate se numără Austria, Ungaria, Israel, Africa de Sud, Suedia, și Turcia

„Actualizăm, ocazional, prețurile dintr-o anumită piață, pentru a asigura un echilibru între serviciu și valoare, iar, în unele cazuri, datorită fluctuațiilor valutare din regiune, și vom ajusta prețul abonamentului Xbox Live Gold într-un număr redus de piețe, începând din 20 iunie 2016”.

„Noi facem acest lucru întotdeauna ținând cont de faptul că scopul nostru este de a oferi membrilor noștri un serviciu premium de jocuri și de divertisment, la un preț convenabil.”

Prețul actual al Xbox Live pe teritoriul Africii de Sud, R50 pe lună, este echivalent cu aproximativ 3,25 $. Nivelul preţului în SUA este de 9,99 $ pe lună. Noua taxă lunară, de R159, aduce preţul la aproximativ 10.33 $. Astfel, noul preţ anual în Africa de Sud va fi de R979, sau aproximativ 63 $ (în Statele Unite, costul este de 59.99 $ pe an).

Nivelul prețurilor curente pentru teritoriile rămase este, după cum urmează: Ungaria: 2,000 Ft (aproximativ 7,19 $ pe lună), Israel: 37.99 ILS (aproximativ 10,05 dolari pe lună), Suedia: 79 kr (aproximativ 9,58 dolari pe lună), Turcia: 18,99 TL (aproximativ 6,40 $ pe lună).

Nu avem încă costul ajustat pentru aceste țări, deși suspectăm că va fi  aproximativ 9,99 USD pe lună. În ceea ce privește Austria, Microsoft va tebui sa ofere niste clarificari. Această țară utilizează euro, ceea ce pare că ar reprezenta o problemă, conversia fancadu-se mai greau in acest caz.

[GameInformer]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button