TECHTech&ITTelefoane

Prețul pentru Vivo Nex S a fost dezvăluit

Vivo Nex S este un telefon care a reușit să atragă ceva atenție din cauza designului său. Unul menit să ofere o soluție pentru problema amplasării camerei frontale pe un mobil care este predominant ecran.

Soluția a fost amplasarea camerei frontale pe o mică unitate motorizată care iese la iveală doar atunci când este folosită, iar în rest deranjează cu nimic, nu există nici un „notch” și dispune până și de un senzor de amprente integrat în ecran.

Prețul pentru această minunăție a fost dezvăluit mulțumită unei reclame rătăcite din India, care mai rată că telefonul va fi disponibil pentru precomandă din 19 iulie. Prețul pentru Vivo Nex S este este de aproximativ 716 dolari, și va fi vândut exclusiv prin Amazon. Sistemul va veni în două variante, cu 128GB de stocare și una ceva mai scumpă cu 256GB. În ceea ce privește restul configurației, are un chipset Snapdragon 845, 8GB de RAM, camere principale de 12 megapixeli, un ecran de 6.59 inch și o baterie de 4000mAh.

Considerând cam ce prețuri are competiția, nu ar fi o alegerea rea. Desigur, asta atât timp cât restul telefonului se ridică la nivelul acestui preț, și Vivo nu mizează doar designul hardware-ului.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button