MORE

Pretul pentru Playstation 4 scade oficial in Europa

Intai am avut speculatii din culise, apoi a iesit la rampa CEO-ul Xbox Don Mattrick care a afirmat ca Sony va scadea pretul consolei. Apoi am primit vestea ca in Japonia pretul scade, iar acum a sosit timpul sa anuntam faptul ca Playstation 4 „slabeste” din pret considerabil, astfel, Sony sperand sa adune niste clienti noi, in ciuda exclusivitatilor absente de care foarte multi fani se plang.

Cu toate ca Uncharted 4 este programat in 2016, Playstation 4 nu prea are cine stie ce jocuri dedicate platformei cu care sa se mandreasca, iar scaderea pretului pare sa fie o strategie destul de buna, mai ales ca lupta cu Microsoft pare sa fie si acum inclinata in favoarea PS4-ului. Chiar si asa, este un motiv in plus pentru gameri sa isi cumpere un PS4.

Dupa ce au taiat pretul in Statele Unite cu 50 de dolari, pretul la raft fiind astfel 350 de dolari, se pare ca majoritatea unitatilor comercializate in Europa vor avea un pret 299.99 lire, pret confirmat de Sony, in timp ce bundle-urile vor avea un pret de 300 de lire. In acest moment nu avem preturi in euro, dar este foarte posibil ca pretul sa fie 350 de euro pentru versiunile de 500 de Giga simple si 450 pentru bundle-uri. Totusi, inca nu este nimic confirmat in acest moment pentru pretul in euro.

[Sony]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close