TECH

Prețul pentru HTC Vive scade, permanent

Eh, a durat un an de zile, dar procesul de producție al unităților de VR a evoluat până la punctul la care nici măcar HTC Vive nu mai costă cât o mașină relativ nouă.

HTC anunță că dispozitivul de realitate virtuală este disponibil de acum înainte la prețul de doar 700 de euro, nu 900 de euro cât era pe teritoriul European, care cu tot cu transport și cine mai știe ce alte taxe bătea chiar spre 1000 de euro. Conducerea companiei speră ca această scădere să ducă la creșterea adopției tehnologiei de realitate virtuală la nivel mondial.

Tot cu această ocazie s-a dorit clarificarea situației, Dan O’Brien, General manager al Vive USA, spunând că nu a fost scăzut prețul doar pentru a goli stocul înaintea lansării unei variante noi. Această ediție de Vive va sta pe piață și pe parcursul lui 2018. O generație nouă este în dezvoltare, după cum am putut vedea în lunile trecute prin demonstrarea noului controller, dar acesta este încă la stadiul de prototip și nu va fi gata prea curând.

De asemenea, chiar și atunci când noua generație va fi lansată, vor fi add-on-uri pentru generația curentă, ce oferă funcții precum conectivitate wireless și multe altele.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button