PCTECHTech&IT

Prețul noilor plăci video GeForce RTX 2000 Super

Leak-uri peste leak-uri tot picură despre noile plăci GeForce RTX 2000 Super. Iar cele mai recente dintre ele dau în vileag și ultimele detalii rămase necunoscute, prețul și data la care vor fi disponibile noile modele.

Modelele 2070 Super și 2060 Super vor sosi în ziua de 9 iulie, în timp ce modelul mai performant, RTX 2080 Super, va sosi abia pe 23 iulie. Veți avea nevoie de acest timp suplimentar pentru a face rost de bani, fiindcă plăcile nu sunt ieftine. Cel mai firav model, RTX 2060 Super, va costa 400 de dolari/euro, mai scump cu 50 de dolari/euro față de varianta standard, prezentă deja pe piață.  Celelalte două modele vor costa 500 de dolari/euro și 700 de dolari/euro. Este același preț la care sunt disponibile acum modelele non-super pe piață, așa că poate cu această ocazie se va întâmpla un miracol și vor deveni mai ieftine modelele ce au fost lansate.

Nu de alta, dar ar fi cam ciudat chiar și pentru Nvidia să fie două categorii de plăci video cu performanță diferită și aproape același nume, disponibile la același preț. De obicei se limitează doar la o singură placă video foarte confuză. Anunțul oficial al noilor plăci RTX 2000 Super va avea loc marți.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button