GamingPC&Consoles

Prețul lui Anthem a scăzut deja pe Amazon

La numai cinci zile după lansarea oficială de pe 22 februarie, versiunea de PlayStation 4 a lui Anthem putea fi găsită pe Amazon la un preț redus, de 52 de dolari în loc de obișnuitul 60. Modificarea de preț nu a fost aplicată și pentru alte platforme, cele mai multe magazine continuând să vândă jocul la 60 de dolari. În Marea Britanie, jocul putea fi găsit la 35 de lire, față de prețul obișnuit de 50.

Este încă un semn timpuriu de probleme pentru Anthem, un joc îndelung așteptat de fani, care pare să nu se ridice însă la nivelul așteptărilor. În urmă cu doar două zile, Eurogamer raporta că vânzările fizice ale jocului în Marea Britanie sunt la jumătate față de ale lui Mass Effect Andromeda, titlu care la rândul lui a fost considerat dezamăgitor.

În Anthem, vă alăturați altor trei jucători online pentru a pilota roboți de luptă numiți Javelini. Fiecare membru al echipei are diferite abilități ofensive și defensive în funcție de costumul pe care îl poartă. Prin mecanica sa de zbor, numită de mulți un simulator de Iron Man, jocul se diferențiază de alte loot shootere similare, precum Destiny sau The Division. Din păcate, acesta pare să fie unul dintre puținele avantaje pe care jocul îl are față de competitori.

Anthem a primit recenzii mixte de la critici, mulți dintre ei exprimându-și frustrarea pentru povestea slabă și repetitivitatea în gameplay. Majoritatea spun că Anthem se simte ca un joc nefinisat, lipsit de varietate și fără mult conținut endgame. Cu toate acestea, există un număr apreciabil de fani care se bucură de elementele pozitive ale jocului, așa că părerile sunt împărțite.

Dacă vreți să vă convingeți singuri de Anthem, o variantă accesibilă ar fi să vă abonați timp de o lună la Origin Access Premier, serviciul EA care vă oferă acces la mai multe titluri, printre care și Anthem, pentru 15 euro pe lună.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button