RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Atât costă producția telefonului pliabil Samsung

Noul telefon pliabil al celor de la Samsung, supranumit Galaxy F, încă mai are câteva luni bune rămase până când va fi lansat. Dar prețul său devine din ce în ce mai concret, și nu va fi mic.

Conform unui raport emis de agenția CGS-CIMB Research, din Coreea de Sud, noul telefon pliabil Samsung va avea un cost de producție de aproximativ 640 de dolari. Compania ar urma să încerce să obțină o cotă de venit de 65%, exact cât percepe și Apple pe iPhone XS Max,  ducând  ceea ce se mulează destul de bine cu prețul zvonit în ultimele săptămâni.

samsung galaxy f

Conform așteptărilor, cele mai scumpe componente ale telefonului vor fi ecranele. Costul acestora, la un loc, ar fi în jurul a 219 dolari, aproape dublu față de un iPhone XS Max. Nu e de mirare, din moment ce telefonul va avea un ecran exterior, alături de unul pliabil interior.

Samsung încă nu a prezentat în detaliu telefonul pentru publicul larg, doar o demonstrație foarte scurtă a unui prototip, în condiții de iluminare foarte slabe. Probabil îl vom vedea mai bine pe la începutul anului viitor. Iar în cazul în care vă sperie prețul, am o veste proastă. Conform estimărilor curente, un telefon pliabil va continua să coste peste 1000 de dolari chiar și în anul 2022.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button