MORE

Președintele Nintendo of America, Reggie Fils-Aimé, se retrage

Într-un comunicat de presă făcut public ieri, Nintendo of America a anunțat că președintele companiei, Reggie Fils-Aimé se va retrage din funcție la data de 15 aprilie. Locul lui va fi luat de Doug Bowser, actualmente prim vicepreședinte al departamentului de marketing. Fils-Aimé, care a fost la Nintendo timp de 15 ani, este o celebritate printre gameri, atutidunea lui deschisă și adesea jovială aducând mai aproape de public o companie care adesea nu a făcut cei mai buni pași pentru a întreține relațiile cu fanii.

Alături de Shigeru Miyamoto, legendarul creator al lui Mario si de fostul presedinte Nintendo Satoru Iwata, Fils-Aimé a fost una dintre principalele figuri publice ale companiei pentru mai bine de un deceniu.

„Nintendo va deține o parte din inima mea pentru totdeauna”, a declarat acesta cu ocazia retragerii. „Este o parte plină de recunoștință – pentru oamenii incredibil de talentați cu care am colaborat, pentru oportunitatea de a reprezenta un brand minunat și, mai presus de toate, pentru că am fost membru al uneia dintre cele mai pozitive și de durată comunități de gameri. Plecarea mea nu este un „game over” în ce mă privește, ci un „level up” în timpul petrecut cu soția, familia și prietenii.”

Doug Bowser, care îl va înlocui pe Reggie Fils-Aimé la conducerea Nintendo of America, a dat asigurări că va păstra moștenirea acestuia și va consolida misiunea celor de la Nintendo de „a aduce zâmbete pe chipurile oamenilor”.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button