MORE

Premierele Yamaha de la salonul EICMA 2016 – prima privire de aproape la rezoluție 4K

Yamaha a avut de lansat modele importante la salonul de la Milano, așa că a organizat un eveniment grandios pentru presă cu o seară înainte de debutul EICMA. A fost o primă ocazie pentru jurnaliști să vadă noul și mult așteptatul YZF R6 – o motocicletă despre care se crede că va salva de la dispariție clasa Supersport. Ne-au mai fost prezentate T7 Concept – un urmaș pentru „trail”-ul Tenere – și noul X-Max 300. Dar Yamaha a acordat de departe cea mai mare importanță lasării în premieră mondială a noii generații a maxiscuterului TMax, fabricat acum în 3 versiuni. Valentino Rossi a fost cel care a adus pe scenă versiunea superioară DX și a vorbit despre calitățile noului TMax. O apariție fascinantă din cadrul curentului neo-retro îl reprezintă ediția specială XSR900 Abarth, un cafe racer fabricat într-un număr limitat de exemplare.

Echipa MotorTest.ro/MotorXpert a fost prezentă la EICMA 2016 și a participat la evenimentul-spectacol “To The Max”, organizat pentru lansarea noilor modele Yamaha. Le-am filmat pe toate, în premieră, la rezoluție 4K, așa că iată premierele constructorului din Iwata la o primă privire de aproape. Vor urma în scurt timp articole de prezentare în detaliu pentru fiecare nou model…

Vezi filmãrile cu noile modele Yamaha pe motortest.ro

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button