Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Premierele Yamaha de la salonul EICMA 2016 – prima privire de aproape la rezoluție 4K

/
/
/

Yamaha a avut de lansat modele importante la salonul de la Milano, așa că a organizat un eveniment grandios pentru presă cu o seară înainte de debutul EICMA. A fost o primă ocazie pentru jurnaliști să vadă noul și mult așteptatul YZF R6 – o motocicletă despre care se crede că va salva de la dispariție clasa Supersport. Ne-au mai fost prezentate T7 Concept – un urmaș pentru „trail”-ul Tenere – și noul X-Max 300. Dar Yamaha a acordat de departe cea mai mare importanță lasării în premieră mondială a noii generații a maxiscuterului TMax, fabricat acum în 3 versiuni. Valentino Rossi a fost cel care a adus pe scenă versiunea superioară DX și a vorbit despre calitățile noului TMax. O apariție fascinantă din cadrul curentului neo-retro îl reprezintă ediția specială XSR900 Abarth, un cafe racer fabricat într-un număr limitat de exemplare.

Echipa MotorTest.ro/MotorXpert a fost prezentă la EICMA 2016 și a participat la evenimentul-spectacol “To The Max”, organizat pentru lansarea noilor modele Yamaha. Le-am filmat pe toate, în premieră, la rezoluție 4K, așa că iată premierele constructorului din Iwata la o primă privire de aproape. Vor urma în scurt timp articole de prezentare în detaliu pentru fiecare nou model…

Vezi filmãrile cu noile modele Yamaha pe motortest.ro

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar