GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Pregătiți-vă pentru 50 de minute de Nintendo Direct!

Dacă Mario este printre personajele tale preferate sau ai un Switch pe care chiar îți place să te joci, vin cu vești bune. Nintendo Direct revine cu o transmisie live de 50 de minute chiar mâine, pe 17 Februarie 2021. Compania japoneză a anunțat evenimentul prin intermediul Twitter și se pare că „invitatul surpriză” va fi un anunț legat de Super Smash Bros Ultimate.

A trecut ceva timp de la ultimul eveniment Nintendo Direct, astfel vestea că mâine vom avea parte de un livestream atât de lung înseamnă că vom afla ce îi așteaptă pe posesorii de Nintendo Switch în următoarele șase luni. Și partea cea mai interesantă este că urmează aniversarea de 35 de ani a seriei Zelda. Așadar, am ceva așteptări de la această ediție a evenimentului.

Dacă doriți să vedeți evenimentul în direct, puteți să o faceți chiar și în cadrul acestui articol unde am atașat transmisia. Ori, dacă vă este mai comod, direct pe YouTube. Nintendo Direct va începe fix la granița dintre zile, mâine spre Joi de la ora 00:00.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button