GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Predatorul vizitează Ghost Recon Wildlands

Deși a fost un joc destul de plăcut, Ghost Recon Wildlands n-a reușit să se ridice la același nivel de notorietate ca alte creații open world marca Ubisoft, precum The Division. Dar jocul pare că va deveni mult mai interesant în curând.

În seara asta Ubisoft va anunța ceva special pentru Wildlands, eveniment la care jucătorii se vor confrunta cu ceva neașteptat. Puteți intui din clipul de mai jos despre ce este vorba… precum și din titlul acestei știri dacă stau și mă gândesc bine.

În orice caz, Predatorul pare că va ajunge în Wildlands ca parte din noul update gratuit al jocului, numit Jungle Storm, care va fi lansat mâine. Nu este clar dacă această vânătoare se referă strict la un eveniment PvE, în cadrul căruia Predatorul este controlat de AI, dar am putea avea parte de o situație de tipul PvP, la care un alt jucător controlează Predatorul. Ar fi o situație similară cu ceea ce tot au încercat să facă jocuri precum Evolve sau Friday the 13th în ultima vreme. Iar Predator este o sursă de inspirație excepțională pentru un astfel de mod de joc.

Detalii mai multe vor fi dezvăluite în această seară, pe la ora 8, așa că cel mai probabil mâine dimineață veți ști toate detaliile. Update-ul Jungle Storm mai adaugă o clasă nou de multiplayer a cărei armă principală este o arbaletă, alături de hărți noi și o varietate de îmbunătățiri ce sunt valabile și pentru singleplayer.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button