PC&Consoles

Pre-Order-ul Dishonored 2 vine cu Dishonored: Definitive Edition

Modul in care ai jucat Dishonored 2 decide cât de mulți dușmani vei întâlni. Indiferent dacă încercați să treceti prin joc ca o fantoma sau lăsând un traseu plin de cadavre, un lucru este sigur: va trebui să știi cum să iti folosesti abilitățile.

Cel mai recent trailer Dishonored 2 nu se concentrează doar pe unul dintre posibili protagoniști, fiind prezentati atat Emily Kaldwin cat și Corvo Attano.

Duoul nu va folosi același set de abilități și cel mai recent trailer de gameplay face clar acest lucru, prin afișarea ambelor personaje, unul după altul. În trailerul „Daring Escape” aruncam o buna privire asupra diversitatii aproape nelimitate de combinatii de aptitudini, arme și gadget-uri care vor fi folosite în evadarea din Conservatorul Regal.

Toate aceste competențe, arme și gadget-uri vor fi instrumentele care ii ajuta fie pe Emily sau pe Corvo in a o invinge pe vrăjitoarea nebună Delilah, care a uzurpat tronul de la Emily. Dishonored 2 este programat sa fie lansat în întreaga lume pe 11 noiembrie 2016, pe PlayStation 4, Xbox One, și PC. Pre-comanda jocului vă va da acces mai devreme, pe 10 noiembrie, precum și o copie a Dishonored: Definitive Edition. Asta daca sunteti pregatiti sa mai scoateti din buzunar ceva gold in plus pentru cateva noi elemente in joc.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

7 comentarii

  1. Astept ca tracker-ul roman sa isi faca treaba,nu sa il cumpar 🙂
    Jocul respecta aceleasi conditii de joc din prima parte din cate observ eu,dar am o mica mare intrebare la care poate primesc si raspuns..Vrajitoarea asta,Delilah sau cum se cheama ea,nu e omorata in DLC-ul The Brighmore Witches din prima parte?Ca eu parca asa imi aduc aminte 🙂

  2. Jocul e continuarea primului joc,si da ai omorat’o pe Delilah in DLC’u The Bringmore Witches cu personaju Doud care a omorat’o pe imparateasa daca nu gresesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button