GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Pre-comenzile de Xbox Series X au luat o turnura foarte neasteptata!

Ziua de astazi a fost foarte importanta pentru Microsoft. Actualul lor flagship cand vine vorba de console, Xbox One X a inregistrat cresteri de 747% cand vine vorba de vanzari pe Amazon. Asta este insa o veste foarte proasta pentru cei care au cumparat actuala consola in loc de noul Xbox Series X. Iar aici, schema de numire a produselor de la Microsoft a creat o situatie neasteptata.

Xbox One X este o consola buna, ba chiar mai puternica din punct de vedere hardware decat noua Series S, insa multi gameri vor fi dezamagiti cand parintii lor bine-intentionati le vor oferi o consola din vechea generatie cadou de Craciun. Asta se datoreaza numelor foarte similare. Pana la urma, este vorba de un singur cuvant diferenta in ochii unor oameni care nu sunt neaparat atrasi de tehnologie. Ce conteaza ca e One sau Series? Tot Xbox X este, nu?!

Unde Sony a dat-o in bara cu pre-comenzile de PlayStation 5, planul de redresare a fost destul de simplu: suplimenteaza stocul astfel consola va fi disponibila pentru mai multi doritori. Sunt curios insa cum va gestiona Microsoft aceasta problema cu Xbox Series X. Pana la urma, vorbim de oameni care au achizitionat din greseala un One X dintr-un stoc deja prezent al unui reseller mare. Pe scurt, toata situatia asta ar putea degenera intr-un val de One X-uri trimise inapoi catre Amazon, companie care in final ar iesi in pierdere gratie unei greseli facute de Microsoft cand a venit vorba despre numele produsului. Voi ati dat pre-comanda de Xbox Series S/X?

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button