Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

PowerColor R9 295X2 Devil13 – Prima varianta „comerciala” a lui AMD R9 295 X2

/
/
/
/
image
img

Acum cateva zile cei de la PowerColor au facut mentiuni despre noua lor placa R9 295X2 Devil13, si intre timp pe un forum din China, ChipHell.com, au aparut primele poze cu aceasta placa. Placa va dispune de un PCB complet personalizat de catre PowerColor, designul acestei placi, Devil13, fiind complet schimbat fata de restul placilor din seria Devil. Aceasta are un cooler masiv care ocupa trei sloturi si este mult mai lung fata de varianta de referinta a lui R9 295X2. Racirea va avea trei ventilatoare de 100mm si cateva heatpipe-uri.

Pentru alimentare placa necesita patru conectori cu opt pini! Daca facem un calcul, placa de referinta necesita doar doi conectori cu opt pini si are un TDP de 500w. Devil 13 ar avea un TDP in jurul a…700w! Necesita 112 Amperi pe linia de 12 Volti, si ii trebuie o sursa de cel putin 1500w, placa video consumand singura aproximativ…1344w. Pretul placii este estimeaza intre 1799$ si 1999$.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar