MORE

PowerA anunță Fusion Pro de Xbox One

Era inevitabil. Microsoft a deschis porțile cu Xbox Elite, Razer a pavat drumul cu Wildcat, iar acum PowerA este unul din numeroșii producători care vor urma, cu Fusion Pro.

Noul gamepad nu este cu nimic mai special comparativ cele menționate anterior, conținand si el butoane dorsale. Pe acestea se vor putea atribui comenzi ce erau anterior plasate pe orice alt buton de pe controller, nu sunt butoane adiționale, deoarece tot vor trebui să respecte standardul Xinput. Așa că dacă sperați să vedeți o revenire la gamepad-urile mai interesante, ca de exemplu cele Thrustmaster ce aveau de un deceniu și ceva astfel de butoane dorsale independente de restul comenzilor, nu asta primiți.

În schimb, Fusion Pro vine cu un sistem de blocare a butoanelor noi la o adâncime diferită, permițând apăsarea lor pe o distanță personalizată. Mai simplu: poti sa personalizezi presiunea necesara pentru a actiona un buton. De asemenea, un avantaj foarte mare pe care îl are acest gamepad față de Xbox Elite sau Wildcat este prețul său, numai 80 de dolari, față de 150-ul în jurul căruia gravitează celelalte dispozitive.

Fusion Pro va fi disponibil de luna viitoare in Statele Unite si cel mai probabil pe toate forumurile si magazinele online precum OLX. Cine stie, poate cu putin noroc, nu o sa coste 120 de dolari, in loc de 80!

[Game Informer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close