Telefoane

POWER MAX P600S – flagship-ul Energizer care forţează limitele

Flagship-ul noii serii de telefoane Energizer este modelul POWER MAX P600S, un smartphone de ultimă generație, proiectat să forțeze limitele și prevăzut cu un ecran curbat full HD, cu muchii rotunjite, ultra-subţiri, cu un raport de aspect de 18:9 și o baterie foarte puternică, de 4.500 mAh.

Energizer POWER MAX P600S este echipat cu o baterie ultra-puternică, de 4.500 mAh, care durează mai mult de 16 zile în stand-by și asigură 12 ore de utilizare. Datorită tehnologiei inteligente de economisire a energiei, fiecare milliamper al bateriei este optimizat pentru a evita irosirea energiei. Dispune de un încărcător de 12V cu încărcare rapidă și un cablu USB-C.

Energizer POWER MAX P600S este primul smartphone din gamă care oferă un ecran full HD, de 5,99 inci, cu un raport de aspect de 18:9, curbat pe marginile laterale. Are un format ergonomic, ce permite o activitate multitasking mai plăcută (două aplicații pot fi plasate una lângă alta) și îl face mai ușor de ținut în mână (este mai ingust și poate fi folosit fără efort, cu o singură mână). Dispozitivul are o grosime de doar 9,8 mm, linii netede, lichide, curbe ergonomice și o carcasă în culori vibrante, cu efect de fibră de carbon.

Dispunând de o cameră principală Sony de 13 MP şi de 5 MP pe partea din spate şi o cameră frontală de 8 MP, Energizer® POWER MAX P600S este pregătit să captureze lumea din jurul nostru până în cele mai mici detalii. Sistemul de cameră duală oferă fotografiilor şi clipurilor video realizate o mai mare adâncime, o claritate mai bună şi un focus mai rapid. Cameră frontală oferă posibilitatea de a realiza selfy-uri și convorbiri video foarte clare.

Dotat cu un procesor Mediatek Helio P25 MT6757CD Octo Core de 2,5 GHz, în variantele de 3 GB sau 6 GB de memorie RAM, potențialul Energizer POWER MAX P600S este nelimitat. Utilizatorii pot naviga pe web, pot viziona filme și pot juca jocuri cu o fluiditate excepțională, sau pot filma şi viziona clipuri video 4K UHD. Fiind un dispozitiv 4G / LTE, capabil să atingă până la 300 Mbps, Energizer POWER MAX P600S oferă o conexiune de mare viteză. Acest smartphone este echipat, de asemenea, cu tehnologia VoLTE (Voice over LTE).Energizer POWER MAX P600S poate suporta două cartele SIM sau o cartelă SIM și un card SD de până la 256 GB.

Echipat cu un giroscop care detectează rotația și stabilizează camera, alături de un accelerometru, care determină înclinația, poziția și viteza sa, Energizer POWER MAX P600S aduce utilizatorul în lumea imaginară uimitoare a realității virtuale.Cititorul de amprente permite ca Energizer® POWER MAX P600S să fie deblocat în mai puțin de o secundă cu o singură atingere: simplă și rapidă. Utilizatorii pot înregistra până la 5 amprente diferite.

Mai multe informații despre noile modelele de telefoane Energizer găsiți în link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button