PC&Consoles

Povestea lui Daggerfall Unity este acum jucabilă în totalitate

Am ratat anunțul de acum câteva zile, și pentru asta îmi cer iertare, dar vă informez acum că remake-ul în Unity al lui Daggerfall este acum jucabil cap-coadă.

Gavin Clayton, dezvoltatorul proiectului, a dezvăluit că întreaga poveste principală a lui Daggerfall poate fi jucată acum de la început până la final fără probleme în varianta reconstruită a jocului. Proiectul său este un efort gratuit de a face clasicul Elder Scrolls 2 ceva mai prietenos de jucat pe sisteme moderne, dar fără a își pierde din esența clasică.

Aveți parte de elemente precum teren tridimensional, distanțe de vedere imense, șanse mult mai mici ca să explodeze totul atunci când încerci să te transformi din vârcolac în om. Și totuși este același Daggerfall, nu împrumută elemente de gameplay de la jocurile noi, nu este modificat pentru a se conforma unor excentricități de motor de la Oblivion sau Skyrim.

Dacă sunteți interesați, puteți să descărcați cea mai recentă variantă a jocului de pe pagina oficială a proiectului, fiind disponibilă pentru Windows, Linux și Mac. Desigur, veți avea nevoie și de Daggerfall, ceva ce nu prea e o problemă, din moment ce varianta originală a jocului este gratuită de câțiva ani buni.

Varianta finală a proiectului nu va sosi prea curând, din moment ce dezvoltatorul apucă să lucreze la el doar dimineața și la sfârșitul săptămânii. Nici nu a fost implementat sistemul de vrăji, sistemul de ghilde, proprietățile de vampirism, sistemul de legi și multe altele.

[Gavin Clayton]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button