Gaming

Poți zbura în WoW: Warlords of Draenor

Contrar a ceea ce au intenționat anterior, Blizzard au implementat în cele din urmă posibilitatea de a zbura în Warlords of Draenor. 1 septembrie ne-a adus patch-ul responsabil pentru activarea opțiunii, și cândva până la sfârșitul lunii jucătorii de World of Warcraft chiar vor reuși să activeze opțiunea.

Patch-ul 6.2.2 vă permite în sfârșit să întindeți aripile creaturii voastre zburătoare prin ținutul Draenor, ușurând cu mult călătoria prin ultimul expansion al lui World of Warcraft. Însă obținerea dreptului de a străbate cerurile lumii roșii înainte de a fi… complet roșie, este cam dificilă.

Blizzard a publicat un ghid detaliat și a făcut chiar unul video, dar dacă vreți să știți pe scurt ce este de făcut, atunci citiți cu atenție următoarele cuvinte. În esență, trebuie să terminați Warlords of Draenor.

Mai pe lung, va trebui să găsiți jumătate din cele 200 de comori ascunse prin continent, să îndepliniți misiunile principale din fiecare zonă, să terminați toate misiunile de asediu din Draenor, să atingeți gradul de Revered la reputație în trei locații, si în cele din urmă, să vizitați literalmente fiecare zonă disponibilă din Warlords of Draenor. E aproape de parcă ai căpăta acces la abilitatea de a zbura abia după ce necesitatea sa a scăzut suficient de mult încât să nu îți mai ofere vreun avantaj.

Conform calculelor făcute de jucători, dacă ai juca 17 ore fără oprire, ai reuși să îndeplinești toate criteriile. Dacă joci precum un om normal, ar putea dura chiar două săptămâni. Dacă intri în World of Warcraft doar din când în când, vei putea zbura… până la iarnă.

[Blizzard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button